Uitslag LAC 17 december in Veghel

Voor twee zwemsters van Neptunus '58 stond vrijdagavond 17 december een LAC-wedstrijd op het programma. Terwijl elders in Nederland files van wel 65 kilometer stonden, was het zwembad in Veghel gelukkig wel goed te bereiken.

Allereerst ging Rachel Brunnen van start op de 800 meter vrije slag. Het was de eerste keer dat ze deze afstand zwom. Rachel was erg verkouden, maar toch zwom ze een mooi vlakke race en op het einde wist ze er ook nog een mooie eindsprint uit te persen. Ze eindigde in 14.04, een keurige tijd die ook veel belooft voor de coopertest van volgende maand. In september zwom ze namelijk 660 meter in 12 minuten, terwijl nu de klok na 650 meter een tijd van 11.25 aangaf. 

Vervolgens dook Sandra het water in voor de 1500 meter vrije slag. Helaas lopen de lange afstanden de laatste maanden niet zo goed bij haar, in tegenstelling tot de korte afstanden. Hoewel ze haar tussentijden redelijk vlak wist te houden, was het wel per 50 meter ongeveer driekwart tel te langzaam. Uiteindelijk stopte de klok op 21.50.16, terwijl haar pr, gezwommen in januari van dit jaar bij de NK Masters in Vlaardingen op 21.11.09 staat.

Uitslag

Uitslag en tussentijden Neptunus '58


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'